header

header

onsdag 12 oktober 2011

Tisdagsträning och några saknade

Hej!

Igår hade vi en vanlig tisdagsträning från 21.00-22.30. Många frågar hur vi står ut att träna så sent, men sanningen är den att ser man det positivt så blir det positivt! Vi hinner ju med skola/jobb, eftermiddags-tupplur, middag, och lite häng framför TV:n innan vi börjar träna. På träningen får vi massvis av positiv energi från varandra och efter träningen kan vi varva ned, lägga oss i sängen och må bra i kroppen av att ha tränat och fått ny energi inför morgondagen :) Så svaret till de som frågar är alltså - det fungerar utmärkt!

Igår hade vi stora problem att hitta ena näthållaren, men tillslut kom den fram och Elin L och Josefin E-T rullade in nätet på nolltid!


Igår saknade vi bland annat lilla söta Josefin Kostin som fortfarande inte återhämtat sig fullt ut från hennes olyckliga hjärnskakning för ca 2 veckor sedan, vi hoppas alla att få se dig snart! Pratar vi om Josefins hjärnskakning kommer vi osökt in på Tanja Sjöblom, som också tyvärr missade gårdagens träning pga. domaruppdrag i korpen hela kvällen. Dessa domaruppdrag gör vi alla i klubben 1-2 ggr/år för att få in pengar till vår verksamhet. Appropå pengar så kommer vi osökt in på affärstidningens Obiz vältajmade framsida som kom ut häromdagen: 




Vi hörs!

/Damer A genom Maja Hansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar