header

header

fredag 28 oktober 2011

Kul föreningsdag på Actic Olympen

Hej!

I Onsdags hade Actic Olympen bjudit in till en föreningsdag för Lunds VK. Kvällen blev mycket lyckad och vi tackar Actic för detta initiativ!

Damer A började att spendera lite tid på konditionsmaskinerna för att samla ihop x antal km som sedan Actic registrerade. Dessa kilometer omvandlas sedan till pengar som går till våra viktiga ungdomar i klubben. Tyvärr blev min mobil stulen med alla roliga bilder (ej på gymmet) så kan dessvärre inte visa upp hur kvällen såg ut.


Efter konditionsträningen var det dags för cirkelträning tillsammans med två ledare som skrek och peppade, härligt! Cirkelträningen rekommenderas starkt till alla som vill ha en varierande och effektiv träning. Koll Actics hemsida för att se när nästa cirkelträning anordnas.

Personliga tränaren Ida peppade oss tillsammans med Fanny för att få ut mesta möjliga av oss under cirkelträningen.


I slutet fick man mäta sin faktiska ålder och fettprocent genom att ställa sig på en våg. Vissa av oss hoppas väl på att den visar totalt fel dock då siffrorna inte riktigt visade det man ville :)

Så här står det om Olympen på deras hemsida  :

Nu har Actic Olympen slagit upp portarna. Här kan du bland annat träna i det stora friviktsgymmet eller förbättra din kondition på de välutrustade konditionsavdelningarna. Naturligtvis så hittar du även de effektiva Nautilusmaskinerna även här. Kort sagt är detta ”gym deluxe med extra allt”.

Vi kan inte annat än att hålla med, detta gym har allt, är otroligt stort och ger därför en härlig volym och känns aldrig trångt. Det finns väldigt gott om konditionsmaskiner så risken att inte komma till en sådan är näst intill obefintlig!


Ni ser själva att det råder gott om konditionsmaskiner!

Hörs!

/Damer A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar