header

header

söndag 2 oktober 2011

Matchreferat från premiären för Herrar B!

KFUM Malmö B – Lunds VK B 0-3 (16-25, 15-25, 21-25)

Herrar B inledde säsongen med att åka till Malmö för att ställas mot KFUM Malmö B i Heleneholmshallen. Ett taggat lunda lag öppnade starkt och rykte till sig en stor ledning tidigt i förstaset. Genom att hålla stabil mottagning och spela enkelt, pressade vi Malmö som började svaja och göra en hel del egna misstag. Vid ställning 9-24 blev vi dock lite för självsäkra och Malmö började knapra in på det så självklara försprånget. Tillslut klev dock planens yngste spelare, Jakob Link, fram och levererade en dödande bagger som rullade längs hela nätet och ner i golvet till setseger för Lund (16-25).
                      I andra set fortsatte vi att spela stabilt och enkelt, vi höll nere våra egna misstag, hade bra mottagning och riktigt stabilt anfallsspel. Genom att även vara aggressiva vid nät fick vi stopp på Malmös anfallsförsök och kunde gå vinna setet relativt enkelt med 21-15.
                      Tredje set blev en jämnare historia än vad de hade behövt vara. Malmö började spela bättre och vi gjorde fler egna misstag än tidigare i matchen.  Trotts detta så lyckades vi hålla oss några poäng före hela tiden. Precis som i första set fick Jacob kliva fram och avgöra i sin premiär match i Divison 1.
                      Även i fall det finns mycket kvar att jobba med på träningarna framöver så var det en bra premiärmatch som bådar gott för framtiden. Nu är det bara att köra på i samma stil så kommer det att bli en riktigt rolig höst för Herrar B!

Laget idag bestod av:
Hampus Hedenberg
Jesper Danehammar
Christian Hansen
Emil Pålsson
Christian Berggren
Jacob Link
Dennis Johansson
Jan-Ola Svensson


Jesper Danehammar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar