header

header

måndag 4 november 2013

Vinst i kvadrat.

Hej hej.

Helgens matcher slutade med vinst för våra damer och herrar A. Damerna vann sin match med 1-3 (25-21, 23-25, 18-25, 19-25) och herrarna knep hem två poäng till Lund efter en femsetare med 2-3 (17-25, 25-23, 15-25, 30-28, 7-15). För matchreferat och bilder, var vänliga gå in på vår hemsida: Lunds VK.

Idag var det åter igen dags för träning för lagen efter helgens sköna vinster. Damernas träning bjöd på fys med medicinbollar i sedvanlig anda, följt av rolig tvåboll och därefter var träningens huvudtema block i form av olika övningar. Mycket bra träning och nu taggar vi om till onsdagens träningspass.

Förhoppningsvis kommer vi vara ännu mer laddade och redo för nästa träning, då vi ikväll också fick besök av Filip Eliasson på Actic. Han höll en föreläsning med temat "kost kring träning", där han bland annat gav oss lite råd & tips om hur vi på bästa möjliga sätt kan ladda upp inför träningar och matcher. Stort tack till Actic och Filip, som anordnade detta!Föreläsningen hölls i konferenssalen i Idrottshallen.


Damer A och herrar A

Ha det härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar