header

header

lördag 30 november 2013

Fredag i Fäladen

Gårdagens träning spenderades i Fäladshallen C, en hall som vi tycker bra om och där det alltid blir bra & roliga träningar. Lovisa höll i passet som vanligt och vi var sju träningssugna tjejer som svettades & kämpade tillsammans.

Vi tränade mycket defense och mottag igår. En trestegsövning som började med kullerbytta framåt, smash, pet och en långboll i hörnet. Ingen boll i marken utan att själv vara i marken om det behövdes; det blev många upphämtade bollar och vi kämpade på bra. Bådar gott inför morgondagens match!

Innan träningen fick några av oss ett lite annorlunda sms från Lovisa: "Skulle du kunna ta med ett stort påslakan till träningen?" Sagt och gjort, några påslakan fick vi med oss och de användes till en mottagsövning. Vi täckte för nätet så att ingen kunde se vad som hände på andra sidan, serven flög över (först med ett varnande "hepp", men sedan under total tystnad) och det gällde för mottagningen att vara beredd och snacka tydligt.

Mycket rolig & givande träning och imorgon är det dags för oss att åka med minibussen norrut för att möta Falkenberg klockan 14. Håll tummarna för vinst!


Vi som tränade igår:

 Lovisa

 
 Elin


 Sara


 Ana


 Felicia


 Maja


Elin

Ha det härligt, vi hörs!

/damer A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar