header

header

söndag 13 januari 2013

Tung förlust

Nu är vi i Damer A på väg tillbaka hem till Lund. Det har varit en väldigt händelserik dag som innehållit mycket roligt men även en tung förlust.

Vi började dagen med att vakna upp på gården och åt en stor brunch utan dess like. Mätta och belåtna tog vi bilarna och åkte in till storstaden Falköping.

Efter ett litet snack i omklädningsrummet var det dags för matchstart. Det började riktigt bra med ett serveess av Matea men efter det var det RIG Falköping som tog tag och styrde spelet. Eftersom vi i vår servemottagning tappade bort våra centrar hade kanterna en tung uppgift. RIG Falköping var stabila i defense och det var inte mycket som gick i golvet. Setet slutade 25-19 till RIG Falköping.

Lineup innan matchen

I andra set fortsatte RIG Falköping att pressa oss. Då vår center Johanna stukade till foten ordentligt vid första delen av setet blev det en något stressad situation då vi var tvungna att sätta in spelare på ovana situationer. Men det kändes ändå som vi löste det på bästa möjliga sätt. Dock gick setet till RIG Falköping 25-15.
Tanja och Isabelle i stort block
 Det tredje setet startade som de tidigare seten och vi låg under redan från början. Dock hände något i andra delen av setet och helt plötsligt började vi knapa in. Nu fungerade blocket och ifrån sin centerposition började Linnéa smälla in poäng. Matea kom även in på kanten och gjorde ett bra jobb i anfallet samtidigt som Isabelle gjorde ett grymt jobb i försvar. Dessutom började vi jobba alldeles ypperligt i defense och detta ledde till att setet gick till Lund, siffrorna blev 19-25

Issa, Karin och Linnéa vid nätet
I det fjärde setet var vi tillbaka i de gamla hjulspåren och RIG Falköping kunde ta hem setet med 25-19. Självklart känns det tungt med förlust men RIG Falköping var ett väldigt duktiga och idag var de det bättre laget. Vi ser fram emot revansch på hemmaplan.

Slutresultat RIG Falköping - Lunds VK: 3-1 (25-19, 25-15, 19-25, 25-19)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar