header

header

söndag 29 januari 2012

Kidsvolleybollturneringen i Vipeholmshallen lockade till sig över 80 barn!


Hela 20 st Kidsvolleyboll-lag från Skåne och långväga gästande Habo hade anmält sig till turneringen som hölls i Lund, Vipeholmshallen. 80 barn fördelade på 5 banor spelade sammanlagd 36 matcher, och det bästa var att alla kom på delad 1:a match och alla fick var sin egen medalj. Förutom barnen som spelade fylldes hallen av positivitet av föräldrar, ledare, syskon, släktingar, vänner och funktionärer. Jag tror att det fanns ca 200 volleybollfans i hallen samtidigt.

Deltagande klubbar var Ystad, IFK Helsingborg, Åstorp, Engelholm, Hässleholm, Lund och Habo.

 "Detta är toppen!", uttalade sig en förälder när denne köpte fika i vår lilla kafeteria. "Barnen älskar detta", "Barnen kommer att somna med ett leende på läpparna efter turneringen", "Att spela match gör det ännu roligare att träna samt få bättre förståelse för varför man ska träna", "Det här måste vi göra om snart", är några röster från andra föräldrar som jag träffade. Mycket roligt att höra. Det är ju för barnens skull vi arrangerar tävlingen.

Lunds VK var representerade med tre Level 0 lag. Här ser vi laget som tillhör Kidsvolley Södra och tränar i Järnåkrahallen.

Här ser vi Lund Röd och Lund Vit som möter varandra, dessa tillhör Kidsvolley Norr, som tränar i Fäladshallen.


Barnen väntar spänt på sina medaljer.


Några stolta pristagare från LundsVK på prispallen, jag hade förmånen att ge alla barnen en grattiskram:)


Ännu fler pristagare från LundsVK.


Ännu fler pristagare från LundsVK.


Alla barn satt förväntansfullt tillsammans med ledare och andra vuxna i väntan på prisutdelning.

Extra tack till alla våra duktiga föräldrar som coachade sina lag; Lund, Lund Vit och Lund Röd - jättebra jobbat!!!

NU TILL EXTRA ELOGE!!!

Vi hade inte klarat av turneringen utan hjälteinsatser från Per Hiselius, pappa till Lukas och Sofia Elovsson, mamma till Frida. Utan er hade vi inte haft nät att spela på och fika att äta. Ett stort tack till er!

Sist men absolut inte minst tack till räddande ängeln Thoms Johansson som med lugn och erfaren hand ledde tävlingen, höll i poängräkningen och stöttade mig i mitt arbete. Du är en klippa!


Tack också alla ni andra som hjälpte till och gjorde dagen till en toppenhändelse!



PS: Här är bara några av bilderna från turneringen. Jag kommer att återkomma med fler bilder så fort jag har fått dessa.//Heidi




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar