header

header

söndag 29 januari 2012

Bästa spel för säsongen räckte inte till för Damer B mot Värnamo

Matchen coachades på bästa sätt av Martina Smedberg, vår kära lagmedlem som har lagt speldojjorna på hyllan i väntan på något ännu bättre - en bebis;)

Tyvärr förlorade vi matchen trots det bästa spel och laganda vi har hittintills visat. Matchsiffrorna blev 1-3 (26-24, 11-25, 21-25, 14-25). Tjejerna som inte var med på matchen pga. sjukdom och resa var Angelica, Rebecca, Linda och Franziska.


Franziska har tagit alla foton från lördagens match mot Värnamo. Här går vi ihop under matchen, samlar oss och peppar varandra. På bilden Viktoria, Lina, Marta, Heidi, Emma, Anna och Lovisa.

Marta, vår passare vid nätet (nr.1) fick axla ett tungt ansvar när vår första passare Angelica var borta pga. sjukdom. Marta gjorde ett jättebra jobb. Förutom henne har vi centern Viktoria och vänsterkanten Anna på bild.

Servmottagning av Heidi, Emma och Anna. Behöver väl inte sägas vem som skrek högst;) Lovisa tittar spänt på och hejar positivt från bänken. Alla var på jättebra humör och peppade varandra under matchen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar