header

header

fredag 30 september 2011

Match imorgon lördag!!!


Hej!

Igår (torsdag) fick vi finbesök av Malmö Damer A för en träningsmatch. Tack för ni ville komma Malmö!
Det började kanon och kändes hus stabilt som helst men tyvärr kunde vi inte riktigt hålla skärpan hela vägen utan lade oss lite väl enkelt och förlorade med 25-23. Andra set var jämnt men inte heller i detta set lyckades vi knipa 25 poäng. I tredje och fjärde set tog vi äntligen tag i vårt spel och vann dessa då vi fick mottagningarna att fungera och anfallarna satte sina poäng, 2-2 i set alltså!


Elin, Lovisa och Jossan gör sig redo för servemottagning

Naciye glänste med en hel del servar som satte press på Malmö, Lovisa visade upp sitt stabila anfallsspel och Elin var vår räddare i baklinjen. Vi hade en hel del block,  inte så konstigt då vi har en hel del långisar i laget. Vår stolthet i den kategorin är Tanja som har fått lite mer längd-gener än oss andra, grattis till dig! En av våra yngsta spelare Ida, fick en ett riktig kanonblock! 

Då vi var 13 spelare hade vi en riktigt fin  spelarbänk




Men nu till det viktigaste!  -----> SERIEPREMIÄR mot Göteborg hemma imorgon lördag klockan 14.00!!! Obs, matchen kommer spelas i Fäladshallen, hall C (våra andra hemmamatcher kommer dock spelas i Högevallshallen).

Maja och Elin har lovat att baka sina bästaste kakor (bland annat dumlekakor som inte får missas) för att kunna erbjuda en liten kaffeservering under matchen, dessutom gratis inträde! Alltså: Gratis inträde, fika och en riktigt spännande volleybollmatch!



Vi ses väl där!? 
/ Damer A genom Maja Hansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar