header

header

onsdag 28 september 2011

Damer A är laddade!!!

Hej!

Då tisdagens träning uteblev pga. målning av linjer i hallen var vi, Damer A superladdade till torsdagens träning. Träningen bestod av en hel del servemottagning och snabba centeranfall. Vi känner verkligen att vi har ett bättre anfallsregister denna säsongen och vi längtar efter att få börja använda det under match! 

Tisdagens uteblivna träning resulterade i ett förträffligt bra spelarmöte hemma hos Isabel, där luften renades och ideér flödade. Vi kom fram till olika ansvarsområden som spelarna ska ha, bland annat tvättansvarig (den som bor kvar hos mamma), bollansvarig (den som kan räkna), domaransvarig (den som flörtar bäst) och nyckelansvarig (den minst oordningssamma) mfl...

Det har gått lite rykten om att vår hemmamatch mot Södertelge (svenska cupen) nu på lördag den 24:e kanske inte blir av då ''stockholmarna'' inte är så sugna på att besöka oss. Märkligt tycker vi då Lund, förutom oss själva, erbjuder alltifrån Måns Zelmerlövs barndomshem till mannen som går runt med skylten ''Carl Erik Rosén sköt Olof Palme'' i halva stan.

 
 

Nåja, match eller ej. Denna veckan ser vi framemot träning tisdag, torsdag, fredag och förhoppningsvis match lördag! Vi lovar att hålla er uppdaterade om det blir match eller ej så ni vet om ni ska komma och åskåda vårt magnefika volleybollspelande! 

Väl mött,

/ Damer A



 

Vi hörs! /Damer A genom Maja Hansson 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar