header

header

onsdag 28 september 2011

Fredagsträning och match imorgon!

Tjohej!

Ikväll har vi damer A fått träna i vår ''matchhall'' -Hallen vid Högevallsbadet. Dock är det inte denna hall vi kommer befinna oss imorgon utan i Fäladshallen, klockan 16.30 då vi ska möta damer B i en träningsmatch. Kom gärna och kolla och heja på oss båda :)

Ikväll tränade vår kära Emma oss, Emma ska även coacha oss på alla våra bortamatcher och vi är så glada att hon vill göra det! På träningen idag körde lite servemottagning, lite diagonalspel och annat smått och gott!

När inte Emma tränar oss har hon en karriär i hårblåsning 
När inte Emma tränar oss har hon en karriär i hårblåsning

Igår tränade vi i fäladshallen då det hände en tråkig olycka med vår kära Josefin som fick en boll i huvudet och tuppade lite lätt av. Vi hann bli riktigt oroliga och ringde abulansen. På sjukhuset konstaterades en mindre hjärnskakning och order om att vila. Skönt att det inte var mer allvarligt! Josefin är ju förutom en av våra duktiga passare även vår socialansvarig så nu kommer vi vara asociala och oförmögna att umgås med varandra minst en vecka innan hon kommer tillbaka (kanske därför vi var så tysta på träningen idag!?), shit då...

Krya på dig kära Josefin!!!  
Krya på dig kära Josefin!!!

Vi ses imorgon i fäladshallen klockan 16.30 då det som sagt är träningsmatch mot damer B!!!

/Damer A genom Maja Hansson 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar