header

header

måndag 19 mars 2012

Statusrapport Damer B

Hejsan,

det är ett tag sedan ni fick information från Damer B, men vi har inte legat på latsidan för det:)

Vi börjar bakifrån, dvs. söndagens match mot Falkenberg i Falkenberg. Tyvärr mötte vi ett motstånd som hade 18 poäng i ryggen mot våra 0 och ledde serien tätt följd av Värnamo, som vi spelade superbra mot förförra söndagen(trots förlusten 3-1). Falkenberg-Lund 3-0 (25-11, 25-13, 25-18)

Här får ni se den samlade truppen inklusive vår Coach/tränare Per i den fina Falkhallen.

Några av våra tjejer stannade efter matchen för att följa kvartsfinalen mellan Falkenberg-Örkelljunga. Några av deras fans var på plats och följde också vår match. Här nedan ser ni Örkelljungas (som förresten vann mötet med 2-3 (25-23, 25-27, 25-22, 18-25, 13-15) buss samt en bild på truppen på parkeringen.


Förövrigt har vi fått köra en hel del nu i ett par helger och vi kan bara konstatera att vi har en Rallyförare i laget, tyvärr i brist på GPS har kartläsaren varit lite "ur form":) - eller vad sägs en liten genväg till Värnamo via E6 och över Hallandsåsen, istället för E4:an... Ja och vi passade på att bus-SMS:a till ledarbilen på väg mot Falkenberg med frågan:"När ska vi svänga av från E4:an?" - ja kanske var det någon som fick hicka. Men vi kom i alla fall i tid till båda matcherna och hade tur med vädret:)

 Sedan kan vi prata om hur laget har laddat inför våra matcher i vårserien. Vi kan säga så här, det har varit mycket fokus på vårt anfall och för att bli mer samspelta. Åkes motto: Högt, Hårt och med precision har utövas flitigt!

Till helgen möter vi Engelholm hemma med start kl.15:45, Fäladshallen C. Det är tyvärr vår sista match denna säsong och vi VILL spräcka nollan. Kom och heja på oss!

Här nedan får ni se en liten bildkavalkad på olika uppladdningsmetoder. Varsågod!











Hilsen/Heidi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar