header

header

fredag 30 mars 2012

Dam B avslutade vårserien med en 3-0 vinst och önskar Glad Påsk!

Äntligen fick Damer B sin efterlängtade vinst och på hemmaplan dessutom. Mycket härlig laginsats när vi mötte gästande Engelholm, som ligger precis ovanför oss i tabellen med 6 poäng.


Säsongen har varit fylld med både gläde och sorg för att summera den. Glädje på träningar och matcher och spelare emellan, det tror ni alla har sett när vi har visat bilder under vårt volleybolläventyr den här säsongen.
Vi började med en stor trupp på 15 tjejer och har tappat några under resans gång. Idag är vi 12 st spelare kvar, men tyvärr så kommer vi tappa några till inför höstsäsongen. Detta pga att både Marta och Anna åker tillbaka till sina hemländer. Vi håller tummarna att Martina, efter att ha fått sin bebis(snart) och Ylva, som är i Norge och jobbar, kommer tillbaka till oss.

Det sorgliga/tråkiga förutom att vi tappat spelare är naturligtvis alla de förluster som vi har fått gå igenom, bära med oss och kämpa mot under säsongen. För att citera Per, vår coach, efter sista matchen: "Vi har blivit för vana vid att förlora, så att vi inte riktigt vet hur man ska göra för att vinna och när man vinner". Det är helt sant, så fort vi har vunnit ett set eller lett ett set och mött lite motstånd, så har vi fallit tillbaka till det gamla spelet. Och när vi äntligen vinner ett set eller två,  har vi haft svårt att behålla känslan av att vi kan vinna och att vi ska vinna.

Nu ser vi inte att säsongen är slut, utan att vi bygger framåt till höstens utmaningar. Några av oss åker till Turkiet på beachläger och kommer att fortsätta träna beach, speciellt på vår nyanlagda bana. Riktigt skoj att Lund satsar på en ny beachvolleybana, och att klubben har eldsjälar som engagerar sig i detta.

Kvar av säsongen är Senior DM den 21/4, dit de flesta av LundsVKs seniorlag är anmälda.

Vi kommer att fortsätta att blogga, inte så frekvent under vår-sommarperioden, men till hösten börjar vi med ny energi och inspiration.

Vi önskar alla en riktigt GLAD PÅSK!

//Heidi, Dam B

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar