header

header

tisdag 24 september 2013

Träningsmatch mot Svedala!

Hallå!

Igår var vi en tapper liten skara som skulle åka iväg och spela träningsmatch emot Elitlaget Svedala. På grund av jobb och sjukdom var vi bara 9 tjejer som skulle spela vilket resulterade i mycket speltid för alla. Det var en väldigt spänd stämning innan matchen då några av tjejerna i laget inte ens sett en elitseriematch och inte tidigare spelat i någon högre division . Att helt plöstligt ställas mitt emot en full Elitstyrka med 3 utlandproffs och tre tränare på coachbänken var för många något helt nytt.

Men tjejerna gick in med en helt hänsynlös inställning och kämpade 100% på varje boll. Även om spelet var mycket snabbare än vad vi är vana vid lyckades vi stå emot och rädda upp många bollar. Då halva laget har bytts ut i år blev där en hel del misstag oss emellan men de postiva stunderna var många fler. Vi visade på oerhört bra defense- opch anfallsspel men framför allt lag-anda.

Första setet tog vi hela 17 poäng i och i andra 19 poäng. Sen i tredje och fjärde set tappade vi fokus, men vägde upp detta med att vinna femte set med hela 15-9! (25-17, 25-19, 25-15, 25-13, 9-15)

Det var så kul att vi faktiskt kunde ge Svedala lite motstånd och att vi t.o.m. lyckades knipa ett set. Alla var mycket nöjda efter matchen och vi var väldigt glada att vi, ett nykomponerat superettan lag, kunde prestera så bra mot ett Elitserielag.
´

/ Damer A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar