header

header

måndag 26 augusti 2013

Första träningen!!!

Hallå!

Hej å hå, då var vi äntligen igång igen! Idag gjorde vi i Damer A vår första träning för säsongen. Vi har tappat hälften av laget ifrån förra säsongen vilket vi så klart tycker är tråkigt...men dock innebär det att vi får massa nya lagkamrater och det tycker vi är superkul!

Idag var vi 10 stycken på träningen och det var fullt ös ifrån början. Tränare Åke startade med ett litet inledande snack som sedan följdes av ett fyspass innan vi slutligen drog igång med bollträningen.

Ifrån förra säsongens lag var vi fem stycken på träningen idag och nästa vecka kommer Elin. Sen hade vi två efterlängtade comebacker och lite nytt folk. Spännande. När laget är helt klart kommer en presentation här på bloggen...men tills dess får ni leva i ovisshet.

Matea och Sara var på träningen idag...

...även Lovisa och Linda...

...och söta Kostin.
Ha det bra
/ Damer A

3 kommentarer:

  1. hoppas första träningen gick bra och att ni blir ett super gäng, men det tror jag säkert. saknar er alla. själv så är det mycket hektiskt här i wien och mycket nytt. tänker på er när jag äter wiener schnitzel och dricker jägermeister. stor kram till er alla

    SvaraRadera
  2. Åh vi saknar dig Issa Pissa! Du får hålla koll på oss här på bloggen! Ta en jägermeister för mig med!

    SvaraRadera
  3. Haha, härligt Issa! Jag vill också vara meeeeed!

    SvaraRadera