header

header

söndag 2 juni 2013

Sammanfattning säsongsskiftet

Hallå!

Då var dagens säsongsskifte över och vilken härlig eftermiddag det har varit. Det var många spelare, föräldrar och tränare som hade samlats för att delta. Eftermiddagen började med presentation av de olika vinnarna i kategorierna Årets ungdom, Årets Senior och Årets tränare. Här nedan kommer tre bilder på segrarna.

Dennis vann pris som årets ungdom, stort grattis!

Hampus vann Årets senior, stort grattis!

Mikael fick årets tränare, stort grattis!

Därefter delades ett extra pris ut till killarna i U21-laget som i våras tog hem Lunds VK:s första SM guld. De fick varsin snygg Lunds VK halsduk och en inramad bild av vinnarlaget.  

Killarna i U21 laget

Sedan var det dags för den stora beachtuneringen. Spelarena delades upp i Seniorer och Juniorer och genom lottning togs lagen fram. Det spelades 6 omgångar och varje omgång spelade man med nya lagkramrater. Individuella segrar räknades och i slutändan var det faktiskt så jämnt att ingen vinnare kunde koras eftersom två stycken hade lika många vinster både på junior- och seniorsidan. Därför avgjordes allt i en rafflande servetävling där uppgiften var att träffa en mikasa-bollväska. Den som träffade väskan först utsågs som vinnare. Från juniorsidan var det Klara och Nils som tävlade och från senior sidan var det Petter och Dennis. 


Vinnaren i juniorklassen blev Nils och i seniorklassen Denis, stort grattis till dem!

Servemålet!


Klara kom tvåa och vann en halsduk


Dennis vann seniorklassen och fick en handduk


Petter kom 2:a och fick en halsduk
Tack för en trevlig eftermiddag
Ha det bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar