header

header

måndag 10 december 2012

Lussevolley

Hallå!

Ingen har väl missat att det är lussevolley på torsdag klockan 18.00 i Fäladshallen! Alla är välkomna att delta och vi hoppas att så många som möjligt kan komma. Det finns inga ursäkter för i år kan alla i klubben vara med, både senior, volley2000 och kidsvolley.



Det kommer finnas fika som man kan mumsa på mellan sina matcher och är man sugen att klä ut sig lite extra juligt är det mer än välkommet!

Regler (senior)

1. I fäladshallen kommer där sitta listor vid ingången, en lista för varje lag. När man anländer tar man en penna och skriver sitt namn under rätt lag. T.ex om du tillhör Damer B skriver du upp ditt namn på Damer B:s lista, enkelt eller hur ;) Tillhör du inte något lag skriver man sig på listan motionsvolley.

2. I årets upplaga av lussevolleyn kommer vi köra med fasta lag, d.v.s man är i samma lag hela tiden. Detta kommer även innebära att det är ett helt lag som står som segrare när turneringen är klar. Lagen kommer presenteras så fort alla har kommit och skrivit upp sig på listorna.

3. Det kommer bli en "alla-möter-alla"-tunering. Varje match spelas på tid, 10 minuter. Så den som vinner är den som har mest poäng när tiden har tagit slut.

4. För att det ska blir jämnt spel får herrar ej hoppa vid anfall i framlinjen. Dock är det tillåtet för herrar att hoppa i block och gå på full backspike-ansats. För damer är allt tillåtet. Näthöjden kommer vara 2.24 (damhöjd).

5. Efter avslutad match ska resultatet skrivas upp på resultatlistor som sitter i entrén.


Regler (Volley2000 & Kidsvolley)

1. Kommer berättas på plats på torsdag.


Sprid nu detta i lagen så att så många som möjligt vet reglerna redan innan, detta underlättar organisationen.

Så hjärtligt välkomna till Fäladshallen 18.00 på torsdag. 
Ta med ett gott humör så ses vi där!

(För frågor kontakta Lovisa på lovisabergh89@hotmail.com)

1 kommentar: