header

header

måndag 12 december 2011

Lagmöte och funbeat

Hej!

Innan matchen förra lördagen hade vi i laget möte på vår tränare Åkes fina kontor. Med våra utsöta matlådor från The Old Bull pratade vi bland annat om kommande allsvenska, träningsupplägg, träningsmatcher och nya tröjor. Här är lite kortfattat vad vi kom fram till:

Allsvenskan - O yhea! Alla verkade taggade och såg framemot denna serie trots lååånga resor. Kanske det blir en helg då vi både ska hinna med Norsjö (längre än Umeå) och Jomala (på Åland) borta, det blir tufft men kul!
 Vi vet fortfarande inte om vi kommer komma etta eller tvåa i  södra superettan och därmed är inte spelschemat helt klart även om vi på ett ungefär vet när vi kommer spela. Spelschemat finns här. Vi satte även upp internt mål om placering i allsvenskan.


Träningsupplägg - Vi kom fram till att dela in tisdagsträningen, torsdagsträningen och fredagsträningen i olika ''tema'' för att få bästa möjliga förutsättningar att utvecklas som lag och enskilda spelare. Vi kom också fram till att var individuella träning skulle noteras på sajten funbeat, dels för att själv kunna få en överblick om hur man tränar men också som en liten tävling spelarna emellan.Träningsmatcher - Hoppas vi kunna få till i januari innan allsvenskan börjar. Kanske mot svedala som vi väntar svar ifrån och även eventuellt mot ett danskt lag där vi får tacka Åke för kontakter :)

Nya kläder -Laget har lite pengar undanstoppade i madrassen som vi nog kommer lägga på toksnygga tjocktröjor så vi kan se lite proffsiga ut när vi är ute på våra äventyr.

Isabelles rosa vision  blev snabbt nedröstad...


Nog skvallrat om vårt lagmöte!

Hörs igen snart


/Damer A

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar