header

header

måndag 28 november 2011

Första förlusten för Damer A

Som sagt var lördagens match mot Göteborg vår allra första förlust i superettan. Vi visste redan innan att det skulle bli en tuff match, dock startade vi superbra och kunde ta hem första set utan problem.

I andra set började Göteborg spela ett riktigt bra spel och pressade oss i block och grävde upp många av våra anfall. Eftersom vi inte har stött på något riktigt motstånd än så länge och vi har varit bortskämda med att vårt spel alltid fungerat blev det ett frusterat Lund som stod på plan.

Hela laget kämpade och matchen var jämn. Extra värt att nämna är Elin Lagerstedt som gjorde en stabil insats i både försvar och mottag, även Maja Hansson utmärkte sig och spelade smart i anfall och jobbade på bra i försvar. Slutsiffrorna blev 3-1 (17-25, 25-23, 27-25, 25-22)

Nu laddar vi med en vecka full av träning för att möta Kungälv hemma på lördag. Kom och heja fram oss till en seger. Det är ju faktiskt roligare att vinna ;) SÅ det är det vi planerar att göra!!!